Releaseparty & vårfest

KungsträdgårdenSå kom värmen och solen och körsbärsblommorna i Kungsträdgården slog äntligen ut.

I måndags stod Sofie Sarenbrant i centrum för kvällens festligheter i samband med releasen av sin deckare Sista andningen. Andra boken om den unga kvinnliga polisen Emma Sköld som läsaren första gången fick möta i Vila i frid. Den här gången är det Stockholm maraton som står i fokus för handlingen. En mördare går lös och Emma som för dagen är ledig får rycka in när en kvinna hittas bragd om livet… Men nog om boken. I spegelbaren på Berns, som för den som inte vet är en ganska liten men vacker balkongavsats, trängdes gäster med höga smala glas fyllda med välkylt bubbel. Det var som om den plötsliga värmen hade gjort folk både gladare och snyggare. Bland gästerna syntes bland andra deckardrottningarna Mari Jungstedt, Viveca Sten och Camilla Läckberg sida vid sida med Martin Melin, samt Susanne Boll och Sofies tv-aktuella kock-bror Tom Sjöstedt. Jag hann inte stanna speciellt länge, men tillräckligt för att få en känsla av att detta var en synnerligen lyckad tillställning.

Här är lite fina mingelbilder från kvällen för den som är nyfiken >>

Bonnier fakta vårfestRedan näst följande dag (i tisdags) var det dags för Bonnier faktas stora vårfest på Bonniers konsthall. Även här flödade vinet och trängdes namnkunniga gäster. En härlig buffé stod uppdukad och feststämningen var hög.

Det har med andra ord varit en sådan där fantastisk härlig vecka av sommarvärme, mingel – och icke att underskatta – en ledig dag mitt i veckan! Den där tiden på året man längtat till hela den snålblåsande, iskalla, mörka och folkskyggsframkallande vintern är äntligen här!

Annonser
Det här inlägget postades i Böcker & allting runt omkring. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s