Emma Hamberg, Pocketförlaget och en lyckad kväll

Häromveckan, galet vad tiden går fort när man tänker på det, det känns som nyss, men var såklart längre sedan än så, blev vi bjudna på en fantastisk middag av Pocketförlaget. Tanken var att festligheterna skulle äga rum på en takterrass med grill och strålande sommarkvällssol, men vädret ville annorlunda. Som det alltid är skulle det visa sig, så spelar de yttre omständigheterna inte så värst stor roll när sällskapet är det rätta.

Vi samlades några våningar ner istället och åt grillat, drack bubbel och frossade i jordgubbsdessert.

Med på middagen var även författaren Emma Hamberg som i detta nu är pocketaktuell med sin roman Rosengädda nästa. I likhet med hennes föregående bok Baddaren har hon även denna gång föst ihop ett udda gäng människor som av lika varierade anledningar kommer till en och samma plats och upptäcker saker om både sig själva och varandra.

Rosengädda nästaEmma berättade inte enbart en hel massa fantastiska historier om sig själv (bland annat hur hon träffade sin man – en historia som skulle göra sig bra i vilken film eller roman som helst) utan även om personerna bakom karaktärerna i sin senaste bok. Och ju mer hon berättade desto nyfiknare blev jag. Det är alltid lika fint och förundrande med människor som har en charm och en utstrålning av Emmas kaliber, som gör att man bara akut-trivs i hennes sällskap. Något som jag halvvägs genom boken måste medge även smittat av sig på texten. Det är en bok att trivas med. Man blir glad. Precis som av fantastiska middagar och fina människor.

Annonser
Det här inlägget postades i Böcker & allting runt omkring, Chiclit & feel good, Romaner. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Emma Hamberg, Pocketförlaget och en lyckad kväll

  1. Ping: Rosengädda nästa – akut feelgood-injektion signerad Emma Hamberg | Mettes pocketblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s